Lisa Marie Presley: «Michael ştia că o să moară ca Elvis»

28.06.2009 Lisa Marie Presley, care a fost căsătorită puţin timp cu Michael Jackson în anii ’90, a declarat că acesta se temea că va sfârşi la fel ca Elvis, tatăl ei, care a murit la 42 de ani, din cauza unui atac de cord, după ani de zile

Pe blogul său, Lisa Marie a scris, ieri dimineaţă, că regele muzicii pop i-a spus odată: “Mă tem că am să sfârşesc ca Elvis, în felul în care a murit el”.

Dar se pare că Michael şi regele rock’n’roll-ului au şi alte lucruri în comun: pe internet au apărut teorii fanteziste, potrivit cărora Michael Jackson şi-ar fi înscenat moartea ca să scape de datorii sau ca să trăiască liniştit, sub o nouă identitate, aşa cum sunt convinşi unii şi astăzi că ar fi făcut Elvis.


A murit sau nu ca Elvis sa speram ca si fanii Michael se vor unii si vor face Memoriale, asa cum fac fanii lui Elvis din Romania, am cautat pe net si am gasit o gramada de Memoriale in memoria lui Elvis.

mai multe info. despre eveniment aici: www.elvisromania.ro sau www.theteachersorchestra.com

Sa speram ca Michael va avea un fan club in Romania, dar unul constant, multi din fanii vechi au uitat ca odata au fost fani si ca ascultau M.J. de dimineata pana seara.
Bravo celor care se implica in organizarea Memorialelor Elvis.... si noi fanii lui Michael ar trebui sa luam exemplu de la ei si facem ceva pentru idolul nostru.
Hai sa ne adunam si sa-i aducem lui Michael un memoriu.

Un comentariu:

  1. Fanii au inceput deja sa se adune.
    www.mjromania.ro/forum

    Cu siguranta vom reusi sa ii pastram memoria vie multe decenii.

    RăspundețiȘtergere